Demana més informació

Matrícula oberta

CONTACTE

El nostre lema és:
Proporcionar al mercat laboral, professionals capacitats, en acabar el seu període formatiu.

L’Escola Mare de Déu de Montserrat posa en marxa, el seu projecte XARXA ESCOLA EMPRESA 3.0, per consolidar i donar visibilitat al seu compromís amb l’ocupabilitat i l’èxit professional dels seus alumnes.

Amb XARXA ESCOLA EMPRESA 3.0, des de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, mitjançant la signatura de convenis amb diferents empreses, obrim les portes als nostres alumnes perquè s’integrin en l’entorn sòcio-laboral.

Per facilitar la seva ocupabilitat present i futura, posem en marxa el programa de FORMACIÓ DUAL i l’establim, amb les empreses, contractes en format beca i contractes de formació aprenentatge.

El programa XARXA ESCOLA EMPRESA 3.0, és un programa d’acompanyament de l’alumne en el seu pas de l’escola a l’empresa, del món escolar al laboral. Sempre tutoritzats i assessorats per docents de la nostra escola, professionals altament qualificats i experimentats.

L’Escola Mare de Déu de Montserrat, té com a objectiu primordial, la formació en excel·lència de professionals amb capacitat de desenvolupar les seves competències i  habilitats, combinant el saber amb el saber fer.

I per això, crea XARXA ESCOLA EMPRESA 3.0. Per desenvolupar el seu projecte de FORMACCIÓ, formació per l’acció.

Amb FORMACCIÓ, anem més enllà de formar estudiants amb un títol en finalitzar els seus estudis.