ESCOLA XARXA-EMPRESA

Xarxa Escola-Empresa 3.0
Demana més informació

MATRÍCULA OBERTA

El nostre lema és:

Proporcionar al mercat laboral, professionals capacitats, en acabar el seu període formatiu.

L’Escola Mare de Déu de Montserrat de Rubí posa en marxa, el projecte XARXA ESCOLA EMPRESA 3.0, per consolidar i donar visibilitat al seu compromís amb l’ocupabilitat i l’èxit professional dels seus alumnes.

Des de l’Escola Mare de Déu de Montserrat i mitjançant la signatura de convenis amb diferents empreses, creem el departament XARXA ESCOLA EMPRESA 3.0, que obre les portes als nostres alumnes perquè s’integrin en l’entorn sòcio-laboral i puguin desenvolupar-se com professionals referents.

Per facilitar la seva ocupabilitat present i futura, posem en marxa el programa d’FP DUAL i l’establim, amb les empreses, contractes en format beca i contractes de formació aprenentatge.

El programa XEE 3.0, és un programa que té per objectiu acompanyar a l’alumne en el seu pas de l’escola a l’empresa, del món escolar al laboral. Sempre tutoritzats i assessorats per als docents de la nostra escola, que destaquen per ser professionals altament qualificats i experimentats.

L’Escola Mare de Déu de Montserrat, té com a objectiu primordial, la formació en excel·lència de l’alumnat perquè es converteixin en professionals amb capacitat de desenvolupar les seves competències i  habilitats, combinant el saber, amb el saber fer.

Amb la missió de crear professionals per al mercat laboral, creem XEE 3.0, per desenvolupar el seu projecte de FORMACIÓ, formació per l’acció.

Amb FORMACIÓ, anem més enllà de formar estudiants amb un títol en finalitzar els seus estudis, creem els professionals que avui en dia demanen les empreses.

Escola Mare de Déu de Montserrat