Desenvolupament del talent

Pot el màrqueting ajudar a desenvolupar el teu talent personal?

El màrqueting no sols és una eina per a les empreses, sinó que també pot ser utilitzada per a desenvolupar el talent personal. Aplicar els principis i tècniques de màrqueting a la seva pròpia vida, pot identificar i desenvolupar les seves habilitats i competències, augmentar la seva visibilitat i reputació, i aconseguir els seus objectius personals i professionals.

El màrqueting pot ser una eina útil per a identificar i desenvolupar el talent personal

 • La teva marca personal
  Tu també pots tenir una marca personal. La marca personal es refereix a la impressió que provoques en els altres, la seva reputació i el seu valor únic. El màrqueting et pot ajudar a desenvolupar la teva marca personal mitjançant la definició de la seva proposta de valor únic, la seva imatge personal, i el seu missatge clau.
 • Les teves habilitats i competències
  Has d’identificar les seves habilitats i competències per a poder desenvolupar-les. El màrqueting et pot ajudar a fer això mitjançant la identificació de les habilitats i competències clau, la definició d’objectius de desenvolupament i la creació d’un pla d’acció per a aconseguir-los.
 • Construir la teva xarxa de contactes
  Igual que una empresa construeix una xarxa de contactes per a millorar el seu abast i el seu impacte, tu també pots construir una xarxa de contactes per a millorar la seva visibilitat i abast. El màrqueting et pot ajudar a construir la teva xarxa de contactes mitjançant la creació de perfils de xarxes socials, l’assistència a esdeveniments… Una xarxa de contactes sòlida pot ajudar-lo a connectar-se amb persones que poden proporcionar-li oportunitats de desenvolupament i creixement personal.
 • Promocionar el teu talent
  Una vegada que hagis identificat i desenvolupat el teu talent, és important promocionar-lo. El màrqueting pot ajudar-te a fer-lo mitjançant la creació d’un currículum atractiu, la promoció dels seus assoliments, habilitats en les xarxes socials, en el seu entorn laboral, i la cerca d’oportunitats per a mostrar el seu talent en projectes i esdeveniments.

En conclusió, el màrqueting pot ser una eina poderosa per al desenvolupament del talent tant personal com en una empresa. En aplicar els principis i tècniques de màrqueting a la seva pròpia vida, pot identificar i desenvolupar la seva marca personal, les seves habilitats i competències, construir la seva xarxa de contactes i promocionar el seu talent. En fer-ho, pot millorar la seva visibilitat i reputació, augmentar les seves oportunitats de desenvolupament i creixement personal, i aconseguir els seus objectius personals i professionals.

T’agradaria descobrir com el màrqueting pot ajudar-te a potenciar el teu talent, coneix l’FP de Màrqueting i Publicitat de l’escola Montserrat.

Autor
Aina Toribio
Màrqueting i Publicitat