Creació de contingut

La nova era de la creació de contingut: ChatGPT4 i WriteSonic

Benvinguts al futur del màrqueting digital! Avui parlarem sobre ChatGPT4 i WriteSonic, dues eines d’intel·ligència artificial que revolucionen la forma en què les empreses creen contingut i es connecten amb l’audiència d’una manera més eficaç.

Què és ChatGPT

ChatGPT és l’última versió del model de llenguatge natural creat per OpenAI, basat en l’arquitectura GPT. Amb la seva capacitat per a generar text coherent i cohesiu en una gran varietat de temes i estils, és una eina per a tot aquell que necessita generar contingut escrit de manera ràpida i efectiva.

Encara que aquest és conegut per la seva funció de xat conversacional, la seva innovació més destacable és la seva capacitat per a entendre imatges. Aquesta característica permet utilitzar imatges per a comunicar-nos amb la IA i rebre ajuda per a identificar objectes específics amb detalls visuals més complexos, entre altres funcions.

Què és WriteSonic

D’altra banda, WriteSonic és una plataforma de generació de contingut que fa servir intel·ligència artificial per a produir textos únics i personalitzats per a qualsevol propòsit. Pot produir una gran quantitat de contingut en poc temps i amb una qualitat impressionant, des de contingut per a xarxes socials i blogs fins a descripcions de productes i correus electrònics.

Això significa que l’equip de màrqueting pot produir una gran quantitat de contingut d’alta qualitat en poc temps, la qual cosa pot millorar l’estratègia de SEO, augmentar la visibilitat en línia i estalviar temps i recursos valuosos en produir contingut a gran escala.

Com combinar-les

El millor de tot és que aquestes dues eines poden treballar juntes per a produir contingut encara més personalitzat i efectiu. ChatGPT4 pot generar el text base per a qualsevol projecte, i després WriteSonic pot ajustar i personalitzar aquest per a satisfer les necessitats específiques de l’audiència. Això implica que pots obtenir contingut que és tant precís com únic, la qual cosa al seu torn pot millorar l’estratègia de màrqueting i augmentar la taxa de conversió.

Si encara no estàs utilitzant eines d’intel·ligència artificial com ChatGPT4 i WriteSonic, estàs perdent una oportunitat per a millorar la teva estratègia de màrqueting i destacar-te en un mercat cada vegada més competitiu. Amb aquestes eines, pots produir contingut d’alta qualitat en gran quantitat i personalitzat per a la teva audiència. A més, pots estalviar temps i recursos valuosos en permetre que la intel·ligència artificial faci el treball pesat.

En resum, aquestes dues eines, ChatGPT4 i WriteSonic, són una molt bona opció per fer un treball més eficient a l’hora d’establir estratègies de màrqueting, copywriting i altres tasques del dia a dia dels equips de màrqueting, tot això gratis o amb un cost menor.

La tecnologia va evolucionant i amb conseqüència els treballadors i skills per tenir els continguts del màrqueting actualitzats per a ser el més eficient possible.

T’agradaria conèixer com les eines d’intel·ligència artificial canviaran les tendències en les estratègies de màrqueting, coneix l’FP de Màrqueting i Publicitat de l’escola Montserrat.

Autor
Pau Coma
Màrqueting i Publicitat